Platforma națională de programare pentru vaccinarea împotriva COVID-19

Vă informăm că, în dimineața zilei de 15 martie 2021, începând cu ora 09:00, se vor deschide succesiv listele de așteptare pe județe, în conformitate cu următorul program:

Interval orar Centre de vaccinare din județele
9:00-11:00 Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brăila, Brașov, Buzău, Călărași, Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Covasna
11:00-13:00 Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomița, Iași, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Prahova
13:00-15:00 Sălaj, Satu-Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vâlcea, Vaslui, Vrancea, Ilfov și Municipiul București

Listele de așteptare vor rămâne deschise pe toată durata campaniei de vaccinare.

De asemenea, vă informăm că pot exista perioade de mentenanță în vederea optimizării aplicației. În aceste perioade este posibil ca aplicația să funcționeze cu întârzieri.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Harta centrelor de vaccinare COVID-19

Tip Vaccin +
📍 Locația actuală

*Datele de localizare ale utilizatorului site-ului sunt folosite strict de browserul web pentru afișarea centrelor de vaccinare în funcție de locația utilizatorului. Datele de localizare nu sunt stocate. Dezactivarea accesului la datele de localizare se realizează din setările browserului web.

Dacă ați fost reprogramat pentru administrarea primei dozei de vaccin, veți primi un mesaj pe telefonul mobil cu noile date ale programării, data și intervalul orar, un e-mail cu noua recipisă și, de asemenea, veți putea vizualiza programarea valabilă în secțiunea „Programările mele”, din contul realizat în platforma de programare.
 
Totodată, STS a operaționalizat un robot telefonic (021.414.44.90) care apelează numărul de telefon aferent programării și transmite un mesaj audio care cuprinde noile date privind reprogramarea pentru administrarea vaccinului.
 
Pentru buna desfășurare a activității de vaccinare, vă rugăm să respectați centrul, data și intervalul orar al reprogramării.
 
Următorul mesaj vocal este un exemplu:

Conform solicitării Comitetului Național de Coordonare a Activităților de Vaccinare împotriva COVID-19 (CNCAV), începând cu ora 21:00 se realizează un update al platformei de înscriere și programare.

Pe timpul operațiunii se vor realiza și sincronizări cu baze de date externe, motiv pentru care există posibilitatea apariției unor întârzieri în accesarea platformei.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

În acest moment se realizează un update al aplicației pentru activarea unor noi funcționalități. Platforma va fi disponibilă în cel mai scurt timp. Vă mulțumim pentru înțelegere.

În cursul nopții a fost realizat un update al aplicației, iar în acest moment se realizează optimizări. Este posibil ca timpul de răspuns al aplicației să fie mai mare. Vă mulțumim pentru înțelegere! 

În situația în care, la accesarea unuia din butoanele „Mă programez” sau „Conectare” sunteți redirecționat către pagina principală, vă recomandăm să ștergeți istoricul de navigare sau memoria temporară (cache) a browserului.

Autentificare prin SMS