#ÎntreabăPreședinteleCNCAV

Invităm urmăritorii paginii de Facebook și Instagram ROVaccinare să trimită întrebări video președintelui Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV), colonel dr. Valeriu Gheorghiță. Întrebările online trebuie trimise în format video (maxim 30 de secunde). Acestea vor fi selectate pe baza calității videoclipului și relevanței întrebării, pentru o sesiune înregistrată de întrebări și răspunsuri cu președintele CNCAV. Participanții cu vârsta sub 18 ani necesită autorizația scrisă a părinților și trimisă împreună cu videoclipul.

Eligibilitate

  1. Participarea este deschisă numai persoanelor care întreabă în nume propriu. Orice înregistrare trimisă de jurnaliști și reprezentanții mass-media nu va fi luată în considerare.
  2. Participanții sub 18 ani trebuie să aibă autorizația părinților.

Reguli de participare

  • Participanții trebuie să trimită videoclipuri de maximum 30 de secunde.
  • Participanții trebuie să partajeze clipul video pe Instagram prin povești, postări și mesaje directe, prin Facebook Messenger sau prin trimiterea unui e-mail la cnacvgov@gmail.com.
  • Participanții trebuie să includă hashtag-ul dedicat (#ÎntreabăPreședinteleCNCAV sau #IntreabaPresedinteleCNCAV) și să eticheteze @ROVaccinare în aceste postări.
  • Fiecare participant poate trimite videoclipuri nelimitate.
  • Participanții cu vârsta sub 18 ani trebuie să adauge acordul părinților semnat la fiecare înregistrare video.
  • Participanții selectați trebuie să accepte declarația de confidențialitate și să completeze formularul de consimțământ pentru a fi eligibili.

Termeni și condiții: AICI.